Enfüzyon tekniğiyle çeşitli baharatlar, kuruyemişler, narenciyeler ve meyvelerle lezzetlendirilmiş bitter, beyaz, sütlü veya karamelli çikolata ganajı dolgulu Hermosa pranlinleri %100 yüksek kaliteli Belçika çikolatasıyla üretilmektedir. El yapımı Hermosa pralin çikolataları özel reçetelerle hazırlanmış olup, şeker oranı minimize edilmiştir, yenildiğinde insanın içini baymaz.
Kutu içeriği: %54 sade bitterli, karamelli, çıtır krepli fındık pralinli, kahveli, tarçınlı, nane-limonlu, limon kabuğu rendeli, portakal kabuğu şekerlemeli, çilekli.
Saklama koşulları: Çikolatalarınızı kuru, serin ve kokusuz bir yerde saklayınız. Muhafaza için ideal sıcaklık ortalama 18°C’dir. Yemek için ideal sıcaklık oda sıcaklığıdır. İdeal lezzet için el yapımı çikolatalarınızı 1 ay içinde tüketmenizi tavsiye ederiz.
Alerjen uyarısı: Süt, soya, badem, fındık, buğday(sadece çıtır kreplide).
Ürünlerimiz alkol, domuz yağı ve katkıları içermez.
Gözde Gül (doğrulanmış kullanıcı) –
Çok lezzetli ürünler…