
EN ÇOK TERCİH EDİLENLER
Hızlı Teslimat
İstanbul’da 15:00’a kadar verilen siparişler kurye ile aynı gün teslim edilir. Tüm Türkiye’ye Yurtiçi Kargo ile gönderim yapılır.
Ücretsiz Teslimat
5000 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz teslimat.
Özenli Paketleme
Tüm siparişler özenle paketlenir. Sıcak havalarda ürünlerimiz özel korumalı paketlerde buz aküsüyle gönderilmektedir.
Makaron çok severim gerçekten de her yerinki de güzel olmuyor maalesef. Ama arkadaşıma hediye götürdüm sizinkini ve gerçekten çok beğendik. Gösterilen emek çok belli hem tadı hem paketlenmesi çok güzeldi. Tebrikler:)
Hava sıcaklığı 40 dereceyi gosterirken, cikolata izole edilmis bir halde, ozenle ulasti. Siparis tesliminden sonra, arayip sıcaktan dolayı urunde bir problem yasanip yasanmadigini sordular. Ilgi ve ozen icin tesekkur ederim. Cikolata zaten enfes:)
Çok şık ve tartışmasız bir lezzet. Çikolatalarınıza kattığınız sevgi bizlere kadar ulaştı 🙂
Hızlı teslimat ve son derece ilgili, her konuda sabırla yardımcı olan ekibinize de ayrıca teşekkür ederim.
HERMOSA
KURUMSAL HEDİYELER
Müşterilerinizi ve çalışanlarınızı el yapımı hediyelik çikolatalarla mutlu edin. Yılbaşı, bayram gibi özel günler için size özel fiyatlarla toplu sipariş verebilirsiniz.
TEKLİF ALINKalbimizden geçip elimizden gelenin en lezzetlisi!
Çikolata bizim için aşk ve tutku demek.
Kalite ve özen olmazsa olmazımız.
En kaliteli malzemeler ve özel reçetelerle
el yapımı ürettiğimiz çeşitlerimizle
sizi çikolata aşkında buluşmaya davet ediyoruz!
Murat ECE
“Bak bakalım dedenin cebinde ne varmış Murat!”
Çikolata tutkum çocukluğuma, dedemin her gelişinde cebinden çıkardığı Napoliten çikolatalara dayanıyor. Yıllar boyu en büyük zaaflarımdan biri hep çikolata oldu. Bayramlarda ikram edilmek üzere alınan çikolatalar tarafımdan tüketildiği için misafirlere çikolata kalmazdı.
Yatılı olarak okuduğum Ortaköy’deki Galatasaray ilkokulunda harçlığımı hafta başında şemsiye çikolataya, hafta sonuna doğru param azalınca gofrete yatırırdım. Beyoğlu’nda lisede okul çıkışında ilk işim İnci’de nefis çikolata soslu profiterol yemek olurdu. Fransa’da üniversite öğrencisiyken en büyük zevkim Strasbourg pastahanelerinin vitrinlerini süsleyen el yapımı çikolataları denemekti.
Arthur Andersen audit bölümünde head partner olarak çalıştığım yıllarda evde çikolata, badem ezmesi, kestane şekeri gibi şekerleme çeşitleri yapmaya oğlum ilkokuldayken hafta sonları onunla birlikte mutfağa girerek başladım. Yıllar içerisinde hep daha fazlasını öğrenme isteğim, beni Paris’te Alain Ducasse’ın makaron atölyesinde çeşitli baharatlar, çiçekler, turunçgiller kullanılarak yaratılabilecek lezzetlerle tanıştırdı. Uzun bir süre titizlikle makaron üzerine çalıştıktan sonra İsviçre’nin meşhur çikolata üreticilerinden Cailler’nin kurslarına katılmaya karar verdim. Öğrendiğim formüllerle değişik lezzetler üretirken, çikolata yapımında yeni teknikler keşfetmek için Belçikalı çikolata üreticisi Callebaut’un kurslarına devam ettim.
Oğlumla Paris, Bruges, Brüksel ve Milano’ya giderek lüks çikolata üreticilerinin yaptıkları çikolataları inceledim. Çocukluğumdan gelen tutkuyla çikolataları yaparken aldığım büyük keyif, aileme ve misafirlerime ikram ettiğimde yüzlerinde gördüğüm mutlulukla birleşince bir aşka dönüştü ve ortaya “Hermosa” çıktı.
Yıllar süren bir birikimin ürünü olan nefis çikolata ve makaronlarımızın sizin de kalbinizi aşk ve mutlulukla doldurmasını dilerim.